Waarom hebben we heydraat gevonden?

warum haben wir heydrate gegründet? - heydrate

Eerlijk gezegd vinden we water saai, dus zo nu en dan nemen we onze toevlucht tot frisdrank om onze dorst naar een lekkere drank te lessen. Daarom wilden wij een gezond alternatief ontwikkelen om het u gemakkelijker te maken in het dagelijkse leven voldoende te drinken op een natuurlijke en duurzame manier!

Wij zijn niet de enigen met dit probleem, want veel mensen drinken niet de vereiste hoeveelheid water gedurende de dag. Het alternatief: frisdrank. Met tot 20 suikerklontjes per 500 ml zijn ze echter vaak een suikerbom en niet echt gezond.

Ook niet te verwaarlozen: frisdranken verbruiken veel hulpbronnen, want plastic flessen veroorzaken veel afval en glazen flessen zijn ook geen betere keuze vanwege de hoge transportkosten.

Met heydrate willen we gezonde en duurzame dranken creëren om deze problemen op te lossen.

Gezondheid

Voor ons was het duidelijk: wij willen geen suiker of kunstmatige voedingsmiddelen, zoals zuurteregelaars, kleurstoffen en synthetische vitaminen, op onze ingrediëntenlijst zien staan.

Tegen alle principes van de drankenindustrie in, hebben wij heydraat ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten uit vruchten en planten. Bovendien is heydraat suikervrij en bevat het geen calorieën. Niet slecht, toch?

Duurzaamheid

Dus stelden we onszelf de vragen: wat is de beste vorm van levering en hoe verpakken we al het leuks? We hebben echt alles geprobeerd...

Als u de ingrediëntenlijst van frisdranken bekijkt, zult u snel merken dat water altijd bovenaan staat en de reden is voor grote verpakkingen en zwaar transport. Omdat drinkwater in Duitsland gemakkelijk verkrijgbaar is, hebben we het weggelaten.

Wat overblijft is onze poederdrank. Gecomprimeerd, licht, langhoudend en toch puur natuurlijk. Wij verpakken dit poeder in staafjes, die hoofdzakelijk van papier zijn gemaakt, weinig materiaal of ruimte vergen en gemakkelijk te vervoeren zijn.

Natuurlijk werken we op volle toeren aan andere heerlijke dranken en we kijken ernaar uit dat u onze producten binnenkort in uw handen houdt. Probeer ze uit!