Meer hydraterend dan water

Elektrolytenmix voor optimale prestaties

Wetenschappelijk onderbouwd

Efficiënt gehydrateerd gedurende de dag.

Onze elektrolytenpoeders

Als je water het hardst nodig hebt...

Na het opstaan

Tijdens de slaap verliest het lichaam 0,5 tot 2 liter water. Daarom zijn we na het opstaan vaak uitgedroogd en voelen we ons moe, ongeconcentreerd en energieloos.

Tijdens sport

Wanneer we sporten, zweten we niet alleen veel water uit, maar ook belangrijke minerale zouten, zodat onze elektrolytenbalans uit balans raakt. Water alleen is niet genoeg om te rehydrateren.

Op warme dagen

Op een warme en vermoeiende dag, met weinig vochtinname of na een lange nacht, nemen onze fysieke en mentale prestaties snel af. Blijf gehydrateerd!

Wat zijn elektrolyten en waar zijn onze elektrolytpoeders van gemaakt?

Elektrolyten bevatten belangrijke mineralen zoals kalium, magnesium en natrium. Ook gebruiken we isomaltulose (Palatinose), een hoogwaardige bron van koolhydraten die met name geschikt is voor sportdranken. Onze elektrolytoplossingen zijn natuurlijk gearomatiseerd met fruitpoeder en zorgen voor een efficiënte hydratatie en vochtopname. Sommige klanten gebruiken onze elektrolyten ook tegen katers. Het handhaven van een evenwichtige elektrolytenbalans in de zomer en in de hitte kan ook uw welzijn en uw prestaties ondersteunen.


Hypoton als alternatief voor isotone dranken voor atleten< br/>< /p>

Sporters gebruiken vaak isotone dranken om het verlies aan elektrolyten tijdens lichamelijke inspanning te compenseren om zo de elektrolytenvoorraad aan te vullen. Vooral zweten zorgt voor een grotere behoefte aan elektrolyten en vloeistoffen. Hypotone dranken zorgen voor een nog snellere vochtopname vanwege hun lagere osmolariteit in vergelijking met isotone dranken. Daarom zijn onze elektrolytdranken hypotoon in plaats van isotoon. Dit wordt met name aanbevolen bij een tekort aan elektrolyten en uitdroging of als drank bij duursporten. Elektrolyten en een evenwichtige waterhuishouding zijn essentieel voor het reguleren van het zenuwstelsel, het optimaliseren van de spierfunctie en het verwijderen van gifstoffen.