Algemeen

Wij produceren suiker- en calorievrije "Extracten" voor een natuurlijk verfrissend drankje en suikerarme "Elektrolyten" voor betere prestaties en optimale hydratatie. Wij gebruiken altijd zuiver natuurlijke ingrediënten zoals vruchtenextracten en vruchtenpoeders. Dus onze drankjes zijn geperst tot de allerbeste. Zonder onuitspreekbare toeters en bellen.

Gemakkelijk: meng onze drinkstick met 500-1000 ml plat water en geniet na volledige oplossing. Dat is het! Je hebt een heerlijk drankje zonder een schuldig geweten. U kunt de smaakintensiteit naar wens aanpassen door simpelweg minder of meer water aan het heydraat toe te voegen. Wij adviseren koel (kraan)water te gebruiken voor een verfrissende smaakbeleving, maar u kunt onze drankjes ook pimpen met ijsblokjes, meer fruit of kruiden. Vooral in het koude seizoen kunt u ook genieten van heydraat als warme drank en uzelf op een gezonde en duurzame manier opwarmen!

Verzending

Voor zendingen binnen Duitsland tot een bestelwaarde van 39 euro bedragen de verzendkosten 3,90 euro. Voor bestellingen van 39 euro of meer is de verzending binnen Duitsland gratis. Verzending naar Oostenrijk is ook gratis vanaf 39 euro, anders betaalt u 4,90 euro voor uw zending.

U ontvangt onze producten binnen 3-5 werkdagen binnen Duitsland. Voor verzending naar Oostenrijk hebben we 3-5 werkdagen nodig. Dus je hoeft niet lang geduld te hebben.

Wij verzenden onze goederen met DHL GoGreen, waardoor de levering ook volledig klimaatneutraal is.

Tegenwoordig verzenden wij binnen Duitsland en naar Oostenrijk. Andere landen zijn in planning.

Ingrediënten

Onze extracten zijn 100% afkomstig van vruchten en planten en vormen, vermengd met water, een super natuurlijk, suikervrij en calorievrij verfrissend drankje. Onze elektrolytendranken zijn gemaakt van fruitpoeders, magnesium, natrium, kalium en isomaltulose. Gemengd met 500 ml water bevatten ze slechts ongeveer 1,1 g suiker per 100 ml.

Ja, al onze producten zijn veganistisch.

Dranken worden als calorievrij beschouwd als ze minder dan 5 kcal per

Slechts 3 van onze variëteiten bevatten zoetstoffen: Hibiscus Ice Tea, Mint Orange & Guarana Mate. Voor het zoeten worden uitsluitend natuurlijke steviolglycosiden gebruikt, die worden gewonnen uit de plant Stevia rebaudiana. Maak je geen zorgen, je zult bij ons geen bittere nasmaak van stevia proeven, omdat wij ons concentreren op een hoge zuiverheidsgraad. Onze elektrolyten zijn volledig vrij van zoetstoffen en krijgen een subtiel zoete smaak door isomaltulose.

In principe kunnen zowel onze extractsoorten als de elektrolyten zonder problemen tijdens de zwangerschap worden geconsumeerd. Meer details en het gebruik van de cafeïnehoudende energiesoorten moeten met een arts worden besproken.

Onze extracten kunnen ook zonder problemen door kinderen worden gedronken. Elektrolyten moeten met mate worden geconsumeerd. Vanwege het cafeïnegehalte worden Energys pas aanbevolen vanaf de adolescentie.

Duurzaamheid

Om ervoor te zorgen dat onze natuurlijke ingrediënten lang houdbaar zijn, hebben onze sticks op papier een dun laagje aluminium binnenin dat recyclebaar is.

Aan de ene kant bespaart onze verpakking een hoop afval vergeleken met reeds gevulde flessen. Bovendien is het vervoer van zware drankkratten aanzienlijk CO2-intensiever dan het vervoer van onze lichte en gecomprimeerde sticks.

Wij verzenden volledig klimaatneutraal. Bovendien zijn al onze verzenddozen en het opvulmateriaal gemaakt van papier en kunnen ze 100% worden gerecycled.

Onze drinksticks worden allemaal in Duitsland gemaakt. Wij betrekken afzonderlijke grondstoffen, zoals gember en guarana, uit hun natuurlijke landen van herkomst. 

Over ons

Wij zijn Janik en Julian, geen groot bedrijf, maar twee jonge jongens met veel aanhang en de missie om gezonde en duurzame drankalternatieven te creëren.

Als u vragen heeft, stuur ons dan een berichtje op support@heydrate.com of stuur ons een direct bericht op Instagram.

heydrate is opgericht in Düsseldorf, waar wij nog steeds gevestigd zijn.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers en supporters. Bekijk hier onze carrièrepagina.